“ Kom ons team versterken!” Gouda kaas

Komt u ons team versterken?

De Goudse Waag|Gouda Cheese Museum is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden ons te helpen om zo De Goudse Waag toegankelijk te houden voor een ieder.

Vrijwilligers die het leuk vinden om te vertellen over de rijke geschiedenis van het pand, de geschiedenis en de totstandkoming van Goudse kaas, aangevuld met de andere Goudse ambachten.

Vrijwilligers voor in de museumwinkel om de bezoeker gastvrij en hartelijk te ontvangen. Verder meehelpen met alle noodzakelijke museumwinkel werkzaamheden, zoals de verkoop van een kaartje, afrekenen van aankopen, snijden van kaas, prijzen en aanvullen van het winkelassortiment.

Het is vooral de gezelligheid die het team zo ontzettend leuk en sterk maakt. Met elkaar zorgen wij ervoor dat vele bezoekers kunnen genieten van het Historisch Erfgoed en het icoon van de kaasstad Gouda open kan blijven, zodat vele mensen kunnen genieten van De Goudse Waag.

Heeft u interesse ons team te versterken, kom gerust eens binnen om een indruk te krijgen van wat De Goudse Waag of neem contact op met info@goudakaas.nl